Podłączenie bocznych poduszek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • karolca
    Rider
    • 2009
    • 431

Dzieciaki , tylko żeby nie było że my wpadamy a tam bulik i Arek :diabelski_usmiech

LANEK
  • Jacek1966
    Classic
    • 2007
    • 24

Witam

Kupiłem komplet foteli. Komplet był z trzema zagłówkami na tylnej kanapie. Chodziło mi tylko o ten środkowy zagłówek i pas środkowy 3-punktowy.
    Fotele są w dobrym stanie i posiadają boczne poduszki.
    Moja O1 nie ma bocznych poduszek i zastanawiam się gdybym wstawił te kupione to czy jest możliwość podłączenia tych poduszek jeśli nie byłby to duży koszt.

Pozdrawiam Jacek

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

Jacek1966, kolego z poduszkami jest problem mianowicie jeden i najważniejszy musisz zmienić kontroler poduch na ten 4 poduszkowy do tego czujniki zamontować i to tak pokrótce kolega Paf sie przymierzał do tego nie wiem czy zrobił ale temat jest dość skomplikowany i kosztowny.

Komentarz

• paf
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 3140

Jacek1966, też jestem w podobnej sytuacji ale na razie temat zarzuciłem
        z tego co wiem na teraz to musisz
        - zmienić sterownik z 2xPP na 4xPP (tu jest jeszcze możliwe odstępstwo od tej konieczności jeśli miałbyś przez przypadek sterownik 4xPP )
        - zainsatlowac wiązkę kabli do foteli od sterownika - to też zależy czy masz puszczone kable czy nie - może być tak i tak w zależnosci od czasu produkcji wersji itp - do sprawdzenia
        - czujniki boczne
        - i z tego co słyszałem kalibracja komputera

info są szczegółowe wiem ale tak to wygląda mniej więcej

Komentarz

• Jacek1966
          Classic
          • 2007
          • 24

Tak też myślałem. że nie wystarczy podłączyć 12 V do foteli i będzie ok.
          W takim razie fotele z poduszkami będą do sprzedania ale już tylna kanapa w wersji z 2 zagłówkami. Sprzedam tanio bo potrzebowałem trzeci zagłówek i pas i reszta mi nie jest potrzebna.

Dziękuję i pozdrawiam Jacek

Komentarz

Pracuję...